Közeledünk az év végéhez, tegnap bankett, ma szerenád.. és itt álljunk is meg :)

Reggel be kellett menni a suliba, de nem nagyon csináltunk semmit, csak próbáltunk ballagásra meg szerenádra és még délelőtt hazajöhettünk. fél 7-re kellett visszamenni a sulihoz szerenádra. Brigi és Gábor be is jöttek elém, mentünk együtt, én pedig hoztam a GuitarHero gitáromat :D:D, mivel megbeszéltük (Edittel xd), hogy majd az Edda - Kör közepén gitárszóló részénél elkezdek gitározni, hogy ne csak egyhelyben álljunk.

Szóval, oda is értünk, kiosztották az ajándékokat, virágokat, amiket később a tanároknak adtunk.
Bementünk az alsó zsibongóba, majd számomra elég nagy meglepetésre ott volt az előadás. A tanárok a lépcsőn álltak, mi pedig lent elrendeződve, papírral a kézben előadtuk a műsort. Sajnos nem sok mindent tudtam leolvasni az arcukról, de később azért mondták, hogy jó volt, ja és azt mondták többen is szóban, hogy a "gitárszóló" az kellett és jó volt :D:D.
Miután befejeztük a műsort, felmentünk az emeletre, aztán pár másodperc kínos csend, vagy inkább megszeppent csend, meghatott csend, nemtudom következett. Persze folytattuk tovább az egészet, átadtuk a virágot, ajándékot, beültünk az előadóiba, kaptunk inni/enni, és következett a prezentáció, ami haláli volt, komolyan:D:D

/Edit, várjuk, hogy töltsd fel valahova, vagy add oda valakinek és az töltse föl, vagy nemtudom, de nekem kell :D:D/

Olyan képeket láthattunk ott.. huu :D Volt ott aranyos, vicces, kedves, durva, mindenféle :D Persze mindegyik kommentálva :)

Szegény Rita el is érzékenyült, aztán átragasztotta Prisszre is :'D

A prezentáció után még volt egy kis időnk enni és inni, majd megköszöntük a vendéglátást, és elmentünk, következtek a b-sek. :)

Mindenki elindult haza, azzal a tudattal, hogy tragikus gyorsasággal közeledik a búcsú :/:)

Brigivel és Gáborral elindultunk haza, a sportpálya előtt természetesen leálltunk beszélgetni, ott voltunk vagy egy óráig:)))

Aztán továbbmentünk a Brigiék utcájáig, de a Benyó hazament, a Brigivel meg még beszéltünk egy kicsit. Ebbe benne volt az is, hogy leköpött vízzel..bazz xd
Miután leköpött, kicsit felhúztam magam, de aztán inkább haza is mentünk mindketten xd sebaj, nem lett semmi baja  gitárnak:d

Nekem ez a szerenád-bankett-ballagás remélem örök emlék marad, na meg ez az osztály is. Furcsa helyzet.

:)
 

Címkék: gitár cool edit bicikli fénykép guitar brigi réka ádám dani hero szerenád csomi benyó

A bejegyzés trackback címe:

https://shitcannon.blog.hu/api/trackback/id/tr982075298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása